Hotels en appartementen in Rome

Rome herbergt onnoemelijk veel leuke, gave, mooie, goedkope, dure, chique, hotels en appartementen en hostels waar je prima een weekendje kunt verblijven. Het is niet ons doel om al deze accommodaties in Rome te noemen, maar we kunnen je wel vertellen waar je het beste kunt boeken en waar je op moet letten.

Of je nu een hotel of  appartement wilt boeken in Rome’s levendige toeristen centrum of in een wat rustigere buurt – door heel Rome zijn leuke accommodaties te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een appartement in de levendige wijk Trastevere, een wijk waar je heel goed kunt eten en die zeer geschikt is om ‘s avonds nog een drankje te doen, of zelfs te dansen.

Lees voor je voor je boekt meer over de verschillende wijken van Rome!

Appartementen in Rome

In Rome is een mooi aanbod van appartementen voorhanden. Voor wie liever zijn eigen bed opmaakt kan dit een aantrekkelijk alternatief voor een hotel zijn. Er zijn voldoende (ook privé) accommodaties in deze stad te huur voor 2 tot 6 personen. De prijs is afhankelijk van de geboden luxe, maar ook van de ligging. Vervolgens brengt het goedkope openbaar vervoer je in mum van tijd daar waar u zijn wilt.

Appartementen in Rome kun je prima boeken via WayToStay

Hotels in Rome